Зустріч Андрія Мелешевича із Послом Словацької Республіки в Україні Юраєм Сівачеком

 

У п’ятницю, 13 лютого 2015 року, відбулася зустріч президента НаУКМА Андрія Мелешевича із Надзвичайним і Повноважним Послом Словацької Республіки в Україні Юраєм Сівачеком.

 

На зустрічі також були присутні 3-й Секретар Посольства Словацької Республіки у Києві Генріх Прівіцер, керівник відділу стратегічного розвитку НаУКМА Катерина Максим, заступник начальника відділу міжнародного співробітництва Любов Щітка, доцент кафедри політології Максим Яковлєв.

Учасники зустрічі говорили про співпрацю НаУКМА із освітніми та науковими інституціями Словацької Республіки, а також обговорювали можливості розширення спектру співробітництва в освітньо-науковій царині. Зокрема, йшлося про подальші кроки щодо активізації академічної мобільності студентів, аспірантів/докторантів, науковців і викладачів; розширення співпраці докторських програм НаУКМА та університетів Словацької Республіки; проведення спільних наукових досліджень; стипендійної підтримки українських студентів, які мають намір навчатися у Словаччині тощо.

 

Андрій Мелешевич подякував п.Юраєві Сівачеку за підтримку НаУКМА і за відкритість до співпраці і запевнив пана Посла у зацікавленості НаУКМА у подальшому розвитку партнерських відносин у царині освіти і науки.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна