Зустріч, присвячена надзвичайним ситуаціям

 

18 лютого відбулася зустріч працівників НаУКМА з представником Навчально-методичного центру цивільного навчання захисту та безпеки життєдіяльності міста Києва при Державній службі надзвичайних ситуацій Сергієм Бабаковим.


В неспокійний час, який переживає зараз наша країна, особливо важливо знати, як діяти у надзвичайних ситуаціях. Присутні на зустрічі познайомилися з типовими загрозами життю пересічного українця, статистичними даними про надзвичайні ситуації, які сталися в Україні минулого року, та досвідом подолання надзвичайних ситуацій в інших країнах світу.

На території Києва знаходиться понад 600 потенційно небезпечних об`єктів, 51 один з них – у Подільському районі. В управлінні з надзвичайних ситуацій міста Києва спрогнозовано 16 видів надзвичайних ситуацій, серед яких: радіоактивне зараження, аварії на хімічно-небезпечних об`єктах, затоплення при руйнуванні Київської ГЕС. Заради власної безпеки кожна людина повинна вміти надавати першу медичну допомогу та мати індивідуальні засоби захисту.

 

Детальну інформацію про надзвичайні ситуації та інструкції дій кожної людини при їх виникненні можна переглянути на сайті ДСНС.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна