Перемоги могилянців на змаганнях з міжнародного права ім. Філіпа Джессапа

 

20-22 лютого 2015 року у приміщенні Вищого Господарського Суду в м. Києві команда Національного університету «Києво-Могилянська академія» успішно виступила у фіналі національних раундів змагань з міжнародного права ім. Філіпа Джессапа, посівши друге місце (Runner-up), та отримала нагороду за Найкращу Письмову Роботу (Best Memorial Award).

 

Учасники команди також увійшли до 10 найкращих спікерів України!

Так, команда студентів факультету правничих наук у складі Максима Максимова (3 рік навчання), Олександра Кезя (3 рік навчання), Христини Корпан (5 рік навчання), Олени Серпуховітіної (5 рік навчання) та Катерини Песоцької (6 рік навчання) виборола право представляти Україну на міжнародних раундах змагань, які відбудуться 5-11 квітня 2015 року у м. Вашингтоні, США.

Тренерами цьогорічної команди є випускниці правничого факультету Національного університету «Києво-Могилянська академія» Вікторія Ставчук та Мар`яна Антонович, які також брали участь у міжнародних раундах змагань у 2011 та 2012 роках відповідно.

 

Наразі команда активно готується до виступу на міжнародних раундах змагань. Проте, оскільки організатори конкурсу не покривають витрати учасників, команда шукає спонсорів, які б допомогли забезпечити участь команди на міжнародному рівні.

Просимо небайдужих до розвитку правничої спільноти та студентів-правників допомогти команді, сконтактувавши із Вікторією Ставчук ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ) або Мар`яною Антонович ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ).


ВІТАЄМО!

 

© 2012-2023 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна