Школа охорони здоров'я продовжує прийом заявок на Літню школу для управлінців в охороні здоров'я

6-11 липня 2015 року, Львівська область

 

Києво-Могилянська академія тривалий час є взірцем якості освітніх продуктів в Україні, однак медична спільнота рідко має можливість в цьому пересвідчитися.

Тому Школа охорони здоров’я НаУКМА разом з україно-швейцарською програмою «Здоров`я матері та дитини» започаткували Літню школу з управління в охороні здоров’я в 2014 році. За оцінкою учасників і партнерів, Літня школа стала визначною подією. Проект підтримали авторитетні міжнародні організації - Світовий банк, Всесвітня організація здоров’я (ВОЗ), дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ, благодійний фонд Відродження, Швейцарський інститут охорони здоров’я та тропічної медицини, а фінансову підтримку забезпечило Швейцарське бюро співробітництва в Україні.

Школу офіційно підтримало Міністерство охорони здоров'я України – учасники отримували залікові бали підвищення кваліфікації, а сертифікати були підписані особисто міністром.

 

В 2015 році Літня школа виходить за межі України, і стає регіональною платформою для країн Східної Європи, однак основна ідея Школи лишається незмінною.

Літня школа – це платформа для освіти, спілкування та розбудови мережі тих управлінців у сфері охорони здоров’я, які прагнуть змін та готові підтримувати реформи в галузі.

Якщо Ви вважаєте себе прогресивним представником спільноти, дотичної до охорони здоров’я, і прагнете здобути якісну освіту з організації системи охорони здоров’я, управління медичним закладом або ефективних комунікацій, - звертаємо увагу на важливу подію цього літа.

Апліканти можуть подати свої заявки на участь у період з 1 лютого по 31 березня 2015р.

 

Необхідно подати такі документи:

- Заявка (доступна за цим посиланням)

- Мотиваційний лист (до 400 слів, написаний англійською, українською чи російською мовою)

- Коротка професійна біографія (CV обсягом до 2 сторінок)

мають бути надіслані на адресу електронної пошти Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Вчена рада та Організаційний комітет Школи оцінюватимуть своєчасно та в повному обсязі подані заявки. Апліканти будуть поінформовані стосовно їх участі в Літній школі 2015 до 30 квітня.

За результатами оцінювання буде обрано до 60 визначних і мотивованих учасників, яким Швейцарська Конфедерація покриває вартість навчання.

Детальна інформацію про Літню школу 2015 в брошурі  - за посиланням.

Новини Літньої школи на фейсбуці - за посиланням

© 2012-2023 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна