Студенти-правники Могилянки перемогли у національному раунді Міжнародних судових дебатів ім. Бена Телдерса

На базі Київського міжнародного університету 4 березня 2015 року пройшов національний раунд Міжнародних судових дебатів ім. Бена Телдерса.

В олімпіаді взяло участь дві команди. За результатами обох раундів лідерами змагань і переможцями судових дебатів стала команда студентів Києво-Могилянської академії - Христина Франчук (2 р.н.), Віталій Трачук (2 р.н.), Денис Биков (3 р.н) та Олександра Коваленко (3 р.н.). Команду тренували Сергій Петухов (викладач НаУКМА) та Тарас Варава (юрист юридичної фірми "Бейкер і Маккензі", випускник факультету правничих наук НаУКМА 2012 року).

 

Студенти показали високий рівень підготовки.

Згідно з правилами конкурсу національний раунд складається з двох частин - письмової та усної. Спочатку команди знайомляться зі справою, в основі якої - вигаданий міждержавний спір, який передається на розгляд до Міжнародного суду ООН. Потім кожній команді необхідно представити два меморандуми (письмових аргументи) від імені позивача та відповідача, а також взяти участь у двох судових засіданнях.

Судові дебати проводяться англійською мовою.

Команда-переможець візьме участь у Міжнародних раундах судових дебатів у Палаці Миру, офіційній резиденції Міжнародного суду ООН, Гаага, Нідерланди з 5 по 8 травня 2015 року.

 

Вітаємо і зичимо подальших успіхів!


© 2012-2023 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна