Відбувся 23-й Ярмарок кар’єри

 

У цьогорічному ярмарку кар’єри, який відбувся у Могилянці 27 березня, взяли участь 15 провідних українських та міжнародних компаній:

Advanced International Translations, B2B Soft, JTI Україна, KPMG, L'ORÉAL Україна, Nestlé, PwC Ukraine, Unilever, Всесвітній Фонд Природи WWF в Україні, Делойт, Компанія EY, Укртелеком, Філіп Морріс Україна, Юридична фірма «Василь Кісіль і Партнери», ПроКредитБанк.

 

Подію відвідала велика кількість студентів і викладачів Могилянки.

Учасники заходу поділились своїми враженнями.

Олеся Піцик, HR manager компанії «Укртелеком».

Я навчалась в Могилянці, тому мені особливо приємно знаходитися тут зараз. Укртелеком вперше на ярмарку кар'єри в Могилянці, але, напевно, не востаннє. Ми пропонуємо широкий вибір різнопланової роботи, яка буде цікава кожному. Більш того, у нашій компанії можна пройти практику (1-2 місяці), стажування (3-6 місяців), взяти участь у освітньому проекті (до 5 тижнів). Укртелеком зацікавлений у активних, цілеспрямованих, здібних до навчання працівниках, які хочуть розвиватись у сфері телекомунікацій.


Катерина Бойчук, HR спеціаліст, ProCredit Bank.

“ProCredit Bank” представляє на Ярмарку кар'єри програму “Young Banks Programme”. Тривалість програми – 6 місяців, паралельно стажер може проходити навчання в Молдові. Також важливо, що стажеру буде виплачуватись стипендія в розмірі 2000 грн. щомісяця. У разі успішного закінчення програми випускники отримують можливість стати частиною команди “ProCredit Bank”. Для нас важливі відмінні комунікативні здібності, високий рівень відповідальності, ерудованість, а також знання англійської мови. Зараз у нас немає у штаті студентів з Могилянки, але ми будемо раді бачити їх серед наших працівників.


Яна Деркач, студентка 2 курсу ФСНСТ, спеціальність “Політологія”.

Я прийшла сюди тому, що мені було цікаво дізнатись, що пропонують молоді, а також побачити ринок роботодавців. Я також одночасно навчаюсь на юриста, тому спробую знайти для себе програму стажування. Загалом я задоволена ярмарком, вважаю що він справді допомагає знайти роботу.


Анна Лебедєва, студентка 3 курсу ФЕН, спеціальність “Економічна теорія”.

Мені сподобалось, що було запропоновано багато варіантів програм стажування. Після закінчення університету, я б з із задоволенням пішла працювати до однієї з представлених на Ярмарку компаній, наприклад, Deloitte.

 

Підготувала Анастасія Осадча, студентка ФГН

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна