Конкурс робіт німецькою мовою "Європейське енергетичне право»

Кафедра ім. Жана Моне з права Європейського Союзу Національного університету «Києво-Могилянська академія» (НаУКМА) та Центр німецького права Київського національного університету ім. Тараса Шевченка (КНУ) за фінансової допомоги DAAD запрошують усіх охочих до участі у конкурсі письмових робіт німецькою мовою "Європейське енергетичне право».

 

Особи, які переможуть у конкурсі, матимуть змогу взяти участь в міжнародному семінарі в м. Гейдельберґ (Німеччина) 07-12 липня 2015 р.

Усі витрати за рахунок організаторів семінару.

 

Письмові роботи, подані конкурсантами, мають відповідати таким вимогам:

обсяг тексту, як правило, має бути не меншим ніж 6000 знаків та не більшим, ніж 45000 знаків включно з прогалинами.

Формат doc текстового редактора Microsoft Word; кегль 14; шрифт Times New Roman; через 1,5 інтервалу між рядками; поля з усіх боків 20 мм; на першому рядку праворуч жирним шрифтом вказати ініціали та прізвище, нумерація довільна.

Орієнтовні теми письмових робіт додаються за посиланням.

Пошукачі можуть подавати тільки одну статтю.

Переможців конкурсу буде визначено за рішенням експертної комісії, яка включає провідних українських і міжнародних фахівців з європейського та німецького права.

Письмові роботи мають бути одночасно надіслані на електронні адреси Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з позначенням "Конкурс на тріалог-семінар Гейдельберґ" у термін до 10.05.2015 року. 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна