Завтра – День Донора

 

15 квітня у стінах Києво-Могилянської академії під гаслом «Люблю життя, тому ділюсь» відбудеться 11-й Весняний День Донора.

 

Девіз був обраний невипадково. Адже дійсно, поділитися життям – так просто. Для цього необхідно бути здоровими фізично, утриматися від вживання алкоголю на період 48 годин перед здачею та витратити близько 30 хвилин часу безпосередньо на процедуру здачі крові.

Також кожному Донору необхідно мати з собою паспорт.

 

День Донора – це одна з багатьох чудових традицій, яка народилися в стінах Могилянки, завдяки творчому та інтелектуальному потенціалу студентів. Традиції, які рятують життя, не можна забувати ніколи. Києво-Могилянська академія та її студенти показали прекрасний приклад іншим навчальним закладам та організаціям, які також хочуть рятувати життя та ділитися добром.

Вже сьогодні День Донора – глобальний проект, до якого постійно долучаються нові активісти, здійснюючи свій внесок в розвиток донорства крові в Україні.

Шановні студенти, випускники, а також усі громадяни, які мають активну життєву позицію та сповнені бажанням робити добрі справи, – давайте зробимо свій внесок любові разом!

 

Тих, хто хоче долучитися, але не зможе здати кров завтра, просимо залишити свої реєстраційні дані у електронній формі на сайті Клубу Донорів Крові.

Чекаємо на донорів 15 квітня з 9.00 до 14.00 за адресою вул. Волоська 8/5 (6-й корпус НаУКМА, Школа Охорони Здоров’я).

 

Ділитися Любов’ю так просто!

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна