Соціальний освітньо-мистецький проект «АРТіФАКТИ»

20 квітня, о 19.00, Галерея мистецтв ім. О. Замостян КМА


«АРТіФАКТИ» – соціальний освітньо-мистецький проект, мета якого – створити комунікативну платформу для українських митців і суспільства, представивши візуальне мистецтво в поєднанні з іншими видами мистецтва (театр, поезія, музика, мода) та психологічними техніками розвитку образного мислення (ейдетикою).

Освітня мета проекту – сприяти підвищенню рівня знань про мистецтво у школярів, молоді, дорослих, залучити аудиторію до участі в майстер-класах та до створення власних шедеврів.

Проект буде реалізовано в форматі п`ятиденної виставки робіт українських художників та циклу творчих вечорів і майстер-класів поетів, музикантів, художників, театральних діячів.

 

В експозиції – роботи Ніни Денисової, Андрія Дудченка, Ольги Касянюк, Алевтини Кахідзе, Влодко Костирка, Антона Логова, Олександра Ляпіна, Миколи Малишка, Ігоря Яновича та студентської молоді. У проекті також беруть участь співачка Світлана Тарабарова, авторка методики з ейдетики Наталія Локтіонова та корифеї українського сучасного мистецтва Павло Гудімов та Олександр Ляпін. Приємними сюрпризами для відвідувачів галереї під час проекту стануть виступи музичних гуртів Melting Clouds та Light Dreams, перформанс від Алевтини Кахідзе, майстер клас від Антона Логова та феєричний виступ театру Tabor Production.

Усі роботи художників і фотографів, представлені на виставці, відвідувачі зможуть придбати та таким чином допомогти онкохворим дітям з онкогематологічного відділення НДСЛ «Охматдит» та дитячого відділення Національного інституту раку.

 

Організатор: ГО «Здорове людство».

Куратор проекту: художник та автор інсталяцій Антон Логов.

Партнери: арт-цетр Павла Гудімова Я Галерея, коворкінг-простір «Білий простір».

Тривалість проекту: 20-24 квітня 2015 р., 18.00-21.00.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до організатора проекту Вікторїї Щур - +380672267726 та куратора галереї Галини Осадчої - +380962644906

 

Адреса:

вул. Іллінська, 9. Тел.: 044-4252154, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна