Леоніду Фінбергу потрібна наша підтримка

Шановні колеги,
 

Ми повідомляли, що кілька днів тому пан Леонід Фінберг потрапив до лікарні. На сьогодні маємо чудові новини – стан пана Леоніда покращився.
 

Дружина п. Леоніда Олена Федорівна та син Арсеній передають подяку за величезну моральну підтримку. І також просять повідомити, що всі матеріальні проблеми на сьогодні вирішені.
 

Олена Фінберг:
 

«Я дуже вдячна всім, хто підтримав мого чоловіка і всю нашу сім’ю в скрутну хвилину. На сьогодні всі матеріальні потреби вирішені. Стан Леоніда покращується. Його перевели з реанімаціі в терапевтичну палату. Знаючи, як проживають ці нелегкі часи інші хворі, ті, хто сьогодні потребує ліків та не має змоги купити їх, як бідують поранені, сім’і загиблих та вимушених переселенців, я прошу не пересилати мені грошей. Я дуже вдячна друзям, які завжди готові підставити плече. І дуже прошу зрозуміти мене. Я знаю надто багато тих, для кого ця допомога вкрай необхідна сьогодні. Ще раз повторюю, велика подяка всім вам, хто телефонує, пише, молиться за Леоніда. Будьте здорові. Вашими зусиллями, вашою енергією, вашою любов'ю цей світ змінюється».
 

Зичимо пану Леоніду швидшого одужання, а його родині здоров'я та сил у подоланні важких часів.


Сторінки у Facebook і мейли, куди можна спрямувати слова підтримки:

Elena Finberg

Arseniy Finberg 

"Дух і Літера"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  (Олена Фінберг),

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  (видавництво "Дух і Літера")
 

ДЯКУЄМО!
 

Оперативна інформація на сайті НаУКМА у рубриці «Допоможи могилянцю 

 



© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна