Практикум розробки е-петицій як додаткового інструменту адвокації реформ

23 липня, з 15.00

Група Реанімаційного пакету реформ Електронна демократія та Центр розвитку інновацій НаУКМА запрошує всіх зацікавлених на воркшоп «Практикум розробки е-петицій як додаткового інструменту адвокації реформ».

 

Адреса:

офіс РПР, Київ, вул. Ольгинська, 6, поверх 2.

 

Нещодавно Верховна Рада України прийняла у другому читанні Закон про е-петиції (Закон України “Про внесення змін до Закону України “Про звернення громадян” щодо електронного звернення та електронної петиції”), який було розроблено з ініціативи групи “Електронна демократія” РПР та за активної участі могилянців, зокрема Центру розвитку інновацій НаУКМА.

Розробники запрошують усіх охочих випробувати інструмент створення електронних петицій – взяти участь у воркшопі з формування та подальшої публікації перших петицій.

Пропонуєється інструмент для просування власних ідей, адвокації розроблених законопроектів, імплементації реформ, а також впливу на владу та залучення громадянського суспільства до вирішення важливих суспільних питань.

 

Участь у воркшопі - безкоштовна.

 

Охочі мають заповнити форму - за посиланням.

 

Із запитанням звертатись на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Додаткова інформація про процес розробки та запровадження е-петиції є на сайті Асоціації випускників НаУКМА «Україна на півшляху до запровадження практики електронних петицій».

 

Слідкуйте за процесом

на ресурсах РПР:

http://www.rpr.org.ua/ua/announcements/2015-07/0/35

https://www.facebook.com/platforma.reform/posts/509526682533502

 

та на ресурсах проекту Е-narod:

http://devb.enarod.org/

https://www.facebook.com/groups/enarod/

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна