Вийшов «Календар-довідник на 2015-2016 навчальний рік» - головне інформаційне видання НаУКМА

Це видання - для студентів-першокурсників, які переступають поріг Могилянки вперше, а також усіх, хто цікавиться життям найстарішого і одного з найкращих університетів України. Все, що ви хочете знати про принципи, правила та особливості НаУКМА, а також можливості, котрі він надає - «під однією палітуркою», у зручному форматі і вільному доступі.

  

Оновлена версія традиційного «Календар-довідник» містить максимум інформації про історію та сучасність Могилянки, її місію, візію та цінності; «могилянські» свята, традиції та звичаї; особливості навчального процесу, діяльність наукових центрів та адміністративних служб університет; анотації курсів та інформацію про викладачів, програми підготовки бакалаврів, спеціалістів та магістрів.

 

Здобутки Могилянки за минулий рік і плани на рік наступний, могилянські студентські організації та товариства, іменні стипендії та ґранти, можливості для саморозвитку та професійного вдосконалення, які надає університет, культурне середовище Академії – вся ця інформація до послуг читачів.

 

Електронна версія «Календаря-довідника» - за посиланням

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна