Четверо студентів Могилянки отримали стипендію від Корпорації «Артеріум»

Під час цьогорічної вступної кампанії в НаУКМА стало відомо, що Корпорація «Артеріум», одна з кращих українських компаній у сфері фармацевтики, запровадила у Могилянці стипендії для студентів-першокурсників факультету природничих наук.

Можливість їх здобути мали вступники і на бакалаврські, і на магістерські програми.

 

В результаті конкурсу переможцями, які отримають стипендію, стали:

Вікторія Плигун (біологія)

Діана Осіпова (біологія)

Тетяна Майборода (лабораторна діагностика)

Олександр Щеглов (хімія).

 

Декан Факультету природничих наук, професор Олександр Голуб, говорячи про співпрацю з «Артеріум», сказав: «Інвестиція в природничу освіту - це інвестиція в майбутнє, бо саме природничі науки створюють фундамент успішного і зручного існування людства, а хімія і біологія, зокрема, можуть забезпечити людей новими ліками і тим самим подовжити їх повноцінне життя, і це завдання добре розуміють фармацевти".

 

Києво-Могилянська академія активно розвивається як дослідницький університет і велику увагу приділяє розвиткові своїх навчальних та дослідницьких можливостей. Зокрема, в університеті діють численні стипендійні фонди, засновані випускниками Могилянки, приватними та юридичними особами з різних країн світу з метою мотивувати студентів та викладачів до активної дослідницької роботи.

В цьому році корпорація «Артеріум» долучилася до когорти партнерів академії.

«Молодь – це майбутнє нашої країни, ми пишаємося можливістю підтримати талановитих студентів-науковців у прагненні навчатися та розвиватися. Ця програма є одним з багатьох кроків на шляху до побудови сильної та успішної України» - Ольга Цапро, директор з управління персоналом та охорони праці.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна