Вітання з успішним захистом дисертації

 

28 січня 2016 р. відбувся захист дисертації Антона Литвина «Моделювання процесів антикризового фінансового управління в діяльності страхових компаній України» .

 

 

Спеціалізована вчена рада Д 26.006.07 Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана одноголосно проголосувала за присудження Антону Литвину ступеня кандидата економічних наук. Індивідуальна дисертаційна комісія також одноголосно підтримала присудження ступеня PHD, доктора філософії у галузі фінансів (Doctor of Philosophy in Finances) з відзнакою “summa cum laude”.

Учасники захисту відзначили блискуче володіння предметом дослідження, вміння вести аргументовану наукову дискусію, впевненість і сміливість дисертанта в обстоюванні своїх позицій.

Дисертація виконана впродовж навчання на PHD програмі «Фінанси» (2012-2015 рр.) Докторської школи ім. родини Юхименків.

Вітаємо наукового керівника - Є. В. Бридуна, і керівника PHD програми «Фінанси» - проф. І.Г.Лук’яненко. Це вже четвертий ступінь PHD у галузі фінансів, який буде присуджений у НаУКМА.

 

З повним текстом дисертаційного дослідження (зважте на обсяг – понад 330 сторінок із додатками) можна ознайомитися за посиланням

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна