Лекція Карлоса Гарсії Лаоса

1 березня, о 19.00, Галерея мистецтв ім. О. Замостян

 

 

Карлос Ґарсія Лаоc – супрематист, митець новоі формацii, який вiдмовився вiд бiзнесу та присвятив себе скульптурi та живопису.

Протягом трьох останнiх рокiв митець втілив чимало мистецьких проектiв в Україні: виставки, майстер-класи, лекцiі у вищих навчальних закладах, школах. Його скульптури знаходяться в рiзних куточках Iспанiї. Вiдданий українському суспiльству, митець органiзував декiлька потужних виставок для українських художникiв в Україні та Icпанiї.

Соцiальна направленнiсть Карлоса проявляється в роботi з дiтьми, що страждають онкозахворюваннями, в тiснiй спiвпрацi з Асоцiaцiєю жертв терроризму, в реiнтеграцiйних програмах для ув'язнених в Iспанiї.

 

На лекції-презентації у Києво-Могилянській академії Карлос Лаос розповість про свій творчий шлях, як він розробляє проекти як з технічної, так і з ідейної точки зору. Відвідувачам буде надана можливість розробити дизайн скульптури на основі концепту, запропонованого художником, та прослуханої лекції. Ніяких особливих навичок чи підготовки для цього не потрібно. Така практика лише стимулюватиме діалог, допоможе відвідувачам ширше зрозуміти концепти, які можуть стояти за скульптурою, і дасть можливість отримати коментар від художника.

Крім того, можна буде ознайомитися із картинами та скульптурами автора.

Лекція буде вестися англійською з перекладачем.

 

Вхід вільний.

Адреса: вул. Іллінська, 9, Культурно-мистецький центр Києво-Могилянської академії. Галерея мистецтв ім. Олени Замостян.

Контакти: (044) 425-2154, (096) 2644906 – куратор галереї Галина Осадча, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна