Центр психосоціальної реабілітації НаУКМА в Слов’янську влаштував дітям свято

 

12 березня на свято Масляної Центр психосоціальної реабілітації НаУКМА в Слов’янську разом з громадськими організаціями міста провели свято для дітей «Веснянка».

 

 

До парку Мрії, який завдяки громадськості був розчищений і приведений до ладу, на свято прийшло багато людей. Фахівці Центру психосоціальної реабілітації НаУКМА разом з волонтерами громадської організації «ПРОМИР» створили майданчик, на якому працювали з дітьми за допомогою методів арт-терапії та ігрової терапії. Малювали, ліпили, робили з фольги символи весни, «оживлювали» різнокольорові паперові сонечка, брали участь в різноманітних рухалках. Батьки могли поспілкуватися з психологами, поставити свої запитання.

 

Центр психосоціальної реабілітації НаУКМА працює з 1 липня 2015 року і присутній в Києві та у Слов’янську.

У структурі Центру працюють психологи, психотерапевти, спеціалісти з соціальної роботи, юристи, які надають психосоціальну допомогу постраждалим внаслідок військової агресії РФ, а також навчають та консультують психологів, соціальних працівників тощо.

За час роботи Центру безкоштовну юридичну, психологічну та соціальну допомогу отримали понад 3000 переселенців, ветеранів та їх родин. Більше 500 педагогів, держслужбовців, соціальних працівників та волонтерів отримали знання та навички з психосоціальної допомоги переселенцям та ветеранам АТО під час навчальних програм, семінарів та круглих столів.  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна