Міністр зовнішньої торгівлі Нідерландів Ліліана Плумен зустрілася зі студентами Могилянки

  16 березня в межах візиту нідерландської економічної місії до України в НаУКМА відбувся круглий стіл за участі міністра зовнішньої торгівлі і співробітництва цієї країни Ліліаною Плумен та студентів факультетів економічних та правничих наук.

 

Тематика круглого столу стосувалася обговорення перспектив розвитку економіки України в контексті євроінтеграції, зокрема, інвестиційно привабливих та розвинених галузей економіки України.

 

Дискутувалося питання перспектив розвитку малого та середнього бізнесу в Україні, в тому числі молодіжного підприємництва, а також гендерної політики.

 

Студенти Могилянки поділилися власним досвідом щодо участі в програмах академічної мобільності до університетів Нідерландів та міжнародних освітньо-наукових конкурсах, які проводилися в Нідерландах.

 

Пані міністр підкреслила, що вона вірить у економічний успіх та процвітання України – держави з величезним потенціалом, особливо якщо у процеси її реформування включається талановита, високоосвічена молодь.

В зустрічі взяли участь Президент НаУКМА Андрій Мелешевич, декан факультету економічних наук Олександра Гуменна; модерував круглий стіл викладач кафедри фінансів, випускник НаУКМА Антон Литвин.

© 2012-2023 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна