Зустріч з випускником Олексієм Павленком

25 травня, 19.00-20.30

 

Асоціація випускників НаУКМА запрошує могилянців – випускників НаУКМА та kmbs, студентів, викладачів і співробітників – на зустріч із випускником факультету економічних наук 1998 р. Олексієм Павленком.

 

Тема зустрічі: «Щоденник агро-реформ і трохи інсайду про агро-міністерські будні».

 

Для участі необхідна реєстрація (за посиланням).

Місце зустрічі буде повідомлене всім зареєстрованим на e-mail.

 

Олексій Павленко – міністр аграрної політики України в уряді Арсенія Яценюка. Має великий управлінський досвід: за його керівництва мережа «Фокстрот» відкрила понад 200 магазинів, а коли він очолював один з найпотужніших агрохолдингів «Райз», компанія досягла значного розвитку бізнесу.

З 2009 року є партнером інвестиційного фонду Pharus Assets Management, членом ініціативної та координаційної групи ініціативи «Перший професійний уряд реформ». З 2012 року є членом міжнародної організації YPO (Young Presidents’ Organisation), а з 2013 року — CEO Club, Україна.

Крім того, Олексій був активним членом кількох каденцій Довірчої ради НаУКМА і надає відчутну тривалу підтримку Alma Mater: з 2006 р. запровадив постійні персональні гранти для викладачів та студентів, власним коштом встановив нову систему кондиціювання великої актової зали КМЦ тощо, а також регулярно як гостьовий лектор ділиться досвідом зі студентами.  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна