Серед вступників на право та економіку найкращі результати ЗНО - у абітурієнтів Могилянки

 

Цю інформацію озвучила перший заступник міністра освіти і науки України Інна Совсун на сьогоднішньому брифінгу на тему «Вступна кампанія-2016: результати і висновки».

 

 

За її словами, найвищі результати зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року серед охочих вступити на спеціальності "право" та "економіка" мають абітурієнти Національного університету "Києво-Могилянська академія".

Згідно з першими отриманими даними, найвищі бали під час вступу на спеціальність "право" у майбутніх студентів факультету правничих наук (184,88 бали) та факультету економічних наук (179,48 бали).

 

Нагадаємо, сьогодні українські виші оприлюднили списки абітурієнтів, рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення.

Крім того, за попередніми даними визначено ТОП-20 вишів, котрі отримали найбільшу кількість додаткових місць держзамовлення завдяки цьогорічному нововведенню МОН “місце йде за абітурієнтом”.

Могилянка у цьому рейтингу посідає 10 місце серед вітчизняних ВНЗ.

Ця інформація, оприлюднена Інною Совсун під час брифінгу, доступна також на сайті МОН.

 

За словами першого заступника міністра, ці дані демонструють успіх нововведення: "Місця держзамовлення зосередились в сильніших університетах". 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна