Вітання Богдану Гаврилишину з нагоди 90-річчя

havrylyshynДорогий пане Богдане!

 

Від імені всієї спільноти Києво-Могилянської академії — професорів, студентів, випускників та співробітників — щиро вітаємо Вас із ювілеєм!

 

Напевно, зайве перераховувати всі досягнення та здобутки «найбільш впливового українця у світі». Лісоруб і біженець; професор у 32 роки; співзасновник Світового економічного форуму в Давосі; консультант найбільших корпорацій світу й урядів держав; радник першого Президента незалежної України, чотирьох Голів Верховної Ради, трьох Прем’єр-міністрів… Важко уявити, що все це про одну людину.

 

Усвідомлюємо, скільки додаткових проблем виникло би в розвитку сучасної України без Вашої підтримки, енергії та досвіду. Напевно, і світ був би трохи інакшим, якби Богдан Гаврилишин не взявся удосконалювати деякі його системи.

 

Ми переконані, що і Києво-Могилянська академія, якою вона постала, зокрема, і з Ваших, пане Богдане, мрій, завзяття і досвіду, носить відбиток Вашого характеру. Могилянці пишаються тим, що всі 25 років після відродження Академії Ви перебуваєте у нашій спільноті як член Міжнародної консультаційної ради Києво-Могилянської академії, почесний професор, партнер і просто добрий друг.

 

Ті цінності, які об’єднали Вас та команду людей, що відроджували Могилянку, поділяють наразі тисячі і тисячі людей — молодих, професійних, амбітних, патріотичних випускників університету, які вже змінюють країну. Їхня візія України як сильної, успішної європейської держави була сформована зокрема під впливом Ваших ідей, Вашого бачення, Вашого розуміння світу.

 

Ми вдячні Вам, дорогий Богдане Дмитровичу, за ті життєві уроки, якими Ви так щедро ділитеся з могилянцями. Уроки оптимізму і надії, які не дають зневіритися у найважчі часи. Уроки душевної щедрості й доброти, адже «давати — це набагато більше, ніж брати». Уроки щоденної копіткої праці і постійного самовдосконалення, цікавості до життя і спраглості до нових знань і вражень.

 

Могилянка зичить Вам успіху у всіх Ваших задумах і планах, у глобальних мріях і локальних діях. Енергії вам, сили та натхнення робити наш світ трохи кращим.

 

Многая і благая літа!

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна