Колоквіум для дослідників та експертів з антикорупційної тематики

 

Міждисциплінарний науково-освітній центр протидії корупції (ACREC) Києво-Могилянської академії 18-19 листопада проводить колоквіум для дослідників та експертів з антикорупційної тематики.

 

Протягом двох днів учасники Літнього інтенсиву, який ACREC проводив у серпні 2016 р., презентуватимуть свої дослідження (work in progress).

Проведенням цього колоквіуму ми прагнемо ініціювати ґрунтовні наукові дискусії з антикорупційної тематики. Обговорення колоквіуму стосуватимуться тем корупції у сфері освіти, охорони здоров’я та охорони довкілля, а також релевантні дослідження щодо впливу корупції на становлення та фінансування політичних партій та розбудови нових анти-корупційних інституцій.

 

Запрошуємо експертів та аналітиків за для продуктивної та професійної дискусії навколо презентацій та аналітик молодих дослідників.

Реєстрація за посиланням.

 

Міждисциплінарний науково-освітній центр протидії корупції в Україні — перший в Україні науково-освітній міждисциплінарний центр, де досліджують корупцію як суспільно-політичне явище, розглядатимуть, як системно запобігати середовищу, що сприяє корупції та протидіяти її наслідкам.  

 

IMG 2397 800x533

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна