Соціологічне опитування студентів стосовно прослуханих курсів

Шановні студенти Києво-Могилянської академії!

 

Запрошуємо Вас взяти участь у соціологічному опитуванні стосовно прослуханих Вами курсів. Звертаємо Вашу увагу на те, що ми не започатковуємо, а відновлюємо загальне студентське опитування, що раніше відбувалося в нашому університеті на паперових носіях. Тепер Ви маєте можливість користуватися спеціальною on-line платформою, розробленою Інформаційно-комп’ютерним центром НаУКМА. Вона є достатньо простою і зрозумілою, однак при потребі Ви можете ознайомитися з інструкцією.

 

Анкета готувалася фахівцями кафедри соціології НаУКМА з урахуванням досвіду насамперед наших британських та голландських партнерів.

 

Метою відновлення опитування студентів, по-перше, є розвиток академічної культури Могилянки, важливою рисою якої виступає інноваційність нашого університету. Так ми завжди позитивно відрізнялися від інших. По-друге, це опитування створює реальні інструменти для забезпечення і розвитку академічної якості НаУКМА. Ваша думка є важливою. Таким чином Ви зможете більш ефективно впливати на якість свого університету. По-третє, створення ефективної моделі внутрішнього забезпечення якості в НаУКМА у перспективі дасть можливість поширити могилянський досвід на інші українські вищі навчальні заклади.

 

Ви обов’язково будете поінформовані як про результаті опитування, так і про відповідні організаційні кроки з боку НаУКМА. Окрім опитувань студентів, Центр забезпечення якості буде проводити опитування викладачів, випускників і працедавців, а також збирати статистичну інформацію про наш університет з незалежних джерел.

 

Просимо Вас заповнити анкети в часовий проміжок з 1 по 11 грудня. Доступ до анкет буде закритий з 12 грудня – це день початку сесії. Звертаємо Вашу увагу на те, що Вам потрібно зосередитися і знайти час для відповідей на запитання про Всі прослухані Вами у першому триместрі 2016-2017 н.р. Сподіваємося на Вашу зацікавленість і внутрішню організованість.

 

Почати опитування

 

Час плинний – Києво-Могилянська академія вічна!

 

З повагою – Сергій Квіт,

керівник Центру забезпечення якості, Голова Вченої Ради НаУКМА

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна