Конкурс на кращу студентську наукову роботу

 

 

Оголошуємо конкурс студентських наукових проектів для студентів магістерських програм факультету природничих наук Національного університету «Києво-Могилянська академія» за спеціальністю «хімія» та спеціалізаціями «молекулярна біологія» і «лабораторна діагностика біологічних систем», який проводиться за підтримки Корпорації «Артеріум» з метою активізації науково-дослідної роботи студентів, створення умов для наукових досліджень, заохочення та підтримки обдарованих молодих дослідників.

 

На конкурс подаються проекти наукових досліджень з актуальної тематики, які мають наукову новизну і практичну цінність.

До конкурсу не допускаються роботи реферативного характеру.

На кожну із зазначених спеціальностей та спеціалізацію виділяється одна стипендія від Корпорації «Артеріум».

 

Подати заявку з переліком необхідних документів можна до 15 грудня 2016 року секретарю ФПрН Сірик Тамарі Леонідівні, корпус 3, кімната 216 (телефон 425-5188).

 

Положення, перелік документів і детальні умови конкурсу можна знайти за посиланням.

Форму заявки на конкурс можна завантажити за посиланням.

 

Корпорація «Артеріум» – одна з провідних українських фармацевтичних компаній, яка працює в галузі, що піклується про найважливіші цінності – здоров'я і збереження життя людини. Корпорація прагне встановити гармонійні, довірчі та довготривалі стосунки з усіма групами та цільовими аудиторіями, на які впливає її діяльність. Як потужний український фармацевтичний виробник, корпорація «Артеріум» прагне принести якомога більше користі нашій країні, її народу і суспільству в цілому.  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна