Результати другого туру конкурсу наукових проектів за підтримки Корпорації «Артеріум»

Для студентів магістерських програм «Хімія», «Молекулярна біологія» та «Лабораторна діагностика»

 

24 січня відбувся другий тур конкурсу студентських наукових проектів, який проводиться за підтримки Корпорації «Артеріум».

 

Метою проведення конкурсу є активізація науково-дослідної роботи студентів-природничників та створення умов для проведення наукових досліджень.

 

На розгляд конкурсної комісії надійшло 11 проектів, які в першому турі отримали рецензії від експертів відповідних кафедр НаУКМА.

До складу конкурсної комісії увійшли представники факультету природничих наук та наші партнери з Корпорації «Артеріум». У другому турі конкурсанти презентували свої проекти конкурсній комісії та захищали їх.

Студентські наукові проекти оцінювалися за такими критеріями як актуальність теми дослідження, презентаційні навички студентів та повнота їх відповідей на запитання. Після виступу всіх конкурсантів і жвавої дискусії конкурсна комісія обрала кращого студента з кожної спеціалізації.

 

Серед студентів магістерської програми «Молекулярна біологія» переможцем стала Дар’я Яринка (проект "Розробка біосенсорних систем на основі молекулярно-імпринтованих полімерних мембран для визначення афлатоксину B1").

Серед студентів спеціалізації «Лабораторна діагностика біологічних систем» перемогла Ольга Клочкова (проект "Визначення антипроліферативних та протипухлинних властивостей сполук імідазольного ряду у модельній системі адгезивно-залежних клітин раку молочної залози MCF-7 у культуральній системі in vitroҐ").

Серед студентів, які навчаються на МП «Хімія», переможцем стала Анна Калашник з проектом "Дослідження впливу температури на енергію активації в осмотичній мембранній дистиляції".

 

Переможці конкурсу будуть отримувати стипендії від Корпорації «Артеріум» протягом виконання досліджень в межах анонсованих проектів.

Бажаємо стипендіатам плідно попрацювати над своїми проектами та успішно презентувати результати своєї роботи конкурсній комісії на фінальному засіданні наприкінці цього навчального року.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!

 

Висловлюємо щиру вдячність нашим партнерам - Корпорації «Артеріум» за підтримку ініціативи проведення цього конкурсу та вагоме сприяння розвитку факультету природничих наук НаУКМА.

Особлива подяка від усієї могилянської спільноти Анні Єгоровій, керівнику Корпоративного Університету Корпорації «Артеріум».

  

Детальнішу інформацію про умови конкурсу та його учасників можна дізнатися за посиланням.

 

 

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна