Прес-конференція «Комплексна психосоціальна допомога дітям, підліткам та родинам, що постраждали внаслідок конфлікту в Україні»

За участі Міністра освіти і науки Лілії Гриневич

 

02 лютого 2016 відбудеться прес-конференція за участі Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, президента Національного університету «Києво-Могилянська академія» Андрія Мелешевича, Голови Представництва Дитячого фонду ООН(ЮНІСЕФ) в Україні Джованни Барберіс, директора Українського науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи Віталія Панока й керівника Центру психічного здоров’я та психосоціального супроводу НаУКМА Сергія Богданова.

 

 

Загалом близько 250 000 дітей та батьків на сході України отримали психосоціальну підтримку за сприяння ЮНІСЕФ.

Національний університет «Києво-Могилянська Академія» разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) підготували понад 4000 фахівців для надання психосоціальної допомоги дітям та сім’ям, уражених конфліктом.

Головною метою проекту є допомога дітям, підліткам і родинам з п’яти областей: Донецької, Луганської, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької.

Українські діти постраждали внаслідок військового конфлікту, стали свідками бойових дій, а їхні родини були змушені покинути рідні міста та села.

 

Програма конференції - за посиланням

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна