Баскетбольна команда Моряки-НаУКМА здобуває свій найпрестижніший трофей

 

У неділю, 19 березня, баскетбольна команда Києво-Могилянської Академії у фіналі чемпіонату Golden League АБЛ 2016/17 із рахунком 63:56 переграла команду Баски.

 

 

У неймовірно складному, психологічно виснажливому та в’язкому матчі Моряки програвали більшу частину гри, однак у вирішальні хвилини змогли зробити ривок 10:0 та вирвати перемогу.

Впродовж усього матчу на паркеті переважав акцент на захист, команди набирали очки із значними труднощами. В результаті, вирішальним для тріумфу могилянців у найпрестижнішому турнірі АБЛ став кращий процент реалізації трьохочокових та штрафних кидків. Перемога у турнірі Golden League АБЛ 2016/17 стала не лише апогеєм п`яти місяців баскетбольних баталій, а і найвищою точкою трьохрічної тяжкої праці команди – адже у сезоні Golden League АБЛ 2015/16 могилянці зупинилися на етапі півфіналу, а в Кубку АБЛ 2016 прикро поступилися вже у фіналі.

На сьогодні ж, Моряки не планують зупинятися на досягнутому та прагнуть розвинути успіх у весняному Кубку АБЛ 2017.

 

Моряки НаУКМА висловлюють свою щиру вдячність Києво-Могилянській Академії та благодійникам, без яких перемоги команди не були б можливими!

Водночас, команда сьогодні, як ніколи, потребує підтримки – в умовах постійної необхідності фінансових ресурсів, існування Моряків, на жаль, знаходиться під загрозою.

Ми і надалі прагнемо битися в кожному можливому матчі кожного можливого турніру за честь Києво-Могилянської Академії та заповнювати трофейні стенди новими кубками!

Моряки-НаУКМА  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна