На запрошення East West Business в стінах Києво-Могилянської академії виступив Володимир Лавренчук

 

05 квітня в стінах Могилянки East West Business організував зустріч з головою правління Райфайзен Банку Аваль та одним із найбільш фахових банкірів в Україні – Володимиром Лавренчуком.

 

На зустріч прийшли студенти не тільки Києво-Могилянської академії, а й інших університетів.

Володимир Лавренчук ще й давній партнер Києво-Могилянської академії - він не раз допомагав у реалізації різноманітних стратегічних проектів. Тож дуже приємно, що й цього разу він завітав до Могилянки поділитися зі студентом своїм фаховим досвідом і розповісти про минулі, сучасні та майбутні реалії банківської системи в Україні.

 

За словами Володимира Лавренчука, ми рухаємося до суспільства без готівки, без паперів – до електронного суспільства. З’являються нові електронні валюти. Великі та малі банки, державні та приватні, мають до цього адаптуватися дуже швидко, щоб залишатися на ринку. Окрім того, зараз стрімко поширюються FinTech – небанківські фінансові організації. Ці установи задають нові правила гри, проте, як і звичайні банки, мають свої переваги та недоліки. Про економічну ситуацію в цілому та про те, з якими викликами стикається зараз топ-менеджмент банків, які завдання їм необхідно вирішувати і як це робити, говорили щиро та відверто.

 

Зустріч пройшла під гаслом «Дороги, які ми обираємо» (так називається один із творів О.Генрі). Адже світ динамічно розвивається, а на стадії змін завжди потрібно обирати ту чи іншу дорогу. Обирати часто буває непросто. І саме тому необхідно здобувати нові знання про те, які дороги існують, і куди вони можуть привести.

 

East West Business (EWB) – молодіжна громадська організація при Києво-Могилянській академії, що займається впровадженням різноманітних проектів у сфері економіки та бізнесу.  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна