Університети в стані кризи. Виклики перед вищою освітою Північної Америки

22 травня, об 11:30, Музей НаУКМА (перший поверх)

 

Запрошуємо на презентацію президента Університету ім. Грента МакЮена (Канада) Девіда Аткінсона "Університети в стані кризи. Виклики перед вищою освітою Північної Америки".

 

 

Впродовж останнього десятиліття північноамериканські університети стикаються з труднощами на різних рівнях. Згідно з думкою Кена Коатса і Білла Моррісона, авторів книги “Dream Factories”, ми досягли тієї межі, коли “глобальна система університетської освіти потребує перезавантаження”.

Ця презентація має на меті наголосити на тих викликах, з якими стикаються сучасні університети, шукаючи відповідь на запитання щодо своєї ролі і значення у сучасному світі, а також познайомити слухачів з новими університетськими моделями, які би відповідали потребам 21-го сторіччя. Презентація відбуватиметься англійською мовою з послідовним перекладом на українську.

 

Для участі у події просимо щонайпізніше до 18 травня 2017 року зареєструватися за посиланням.

 

 Др. Аткінсон отримав ступені магістра та доктора філософії (спеціальність - англійська мова) в Університеті Калгарі (Канада). Впродовж 15 років він викладав в Університеті Летбрідж (Канада), потому отримав призначення на посаду декана у Саскачеванському університеті (Канада).

Др. Аткінсон обіймав посади президентів Університету Брока (Сент-Катарінс, Онтаріо, Канада), Карлтонського університету (м. Оттава, Онтаріо, Канада) і Квантленського політехнічного університету (Суррей, Британська Колумбія, Канада). 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна