Магістерська програма з соціології у НаУКМА

 

Запрошуємо бакалаврів-соціологів та випускників будь-яких бакалаврських програм, які цікавляться дослідженнями суспільства, прагнуть поглибити знання та професійні навички щодо аналізу соціальних процесів і проблем, хочуть розвинути соціологічну уяву, розширити світогляд.

 

Викладання ведеться на найвищому рівні, переважно у формі інтерактивних і практичних занять та дискусій.

Кожного року серед наших викладачів – запрошені фахівці-практики, провідні співробітники Інституту соціології НАН України, викладачі та дослідники з університетів Північної Америки, Європи та Австралії, зокрема за програмами Fulbright та Erasmus+.

Серед усіх програм та спеціальностей Могилянки саме магістри-соціологи - найбільш активні учасники програм міжнародної кредитної мобільності Erasmus+ КА1 та інших.

 

Вступити на програму можуть всі охочі, які мають диплом бакалавра або спеціаліста будь-якої спеціальності.

Нашими студентами, а потім і магістрами-соціологами, були випускники бакалаврських програм із біології, фінансів, політології, філології, культурології, IT та низки інших напрямків.

Напишіть стислий "Лист про наміри" щодо своїх зацікавлень та очікувань від навчання на магістерській програмі «Соціологія», можливі напрямки наукових чи дослідницьких пошуків, та подавайте його разом з дипломом бакалавра або спеціаліста будь-якої спеціальності до Приймальної комісії НаУКМА з 17 по 24 липня.

Програму вступних випробувань з описом формальних вимог та можливого змісту листа про наміри, переліком питань і прикладами тестових завдань можна знайти за посиланням

 

Важливі дати:

з 17 по 24 липня, до 18.00 -

прийом документів.

26 липня -

додаткове вступне випробування для тих, хто має інших фах.

28 липня -

англійська мова.

Деталі тут.

29 липня -

Вступне фахове випробування.

Інша важлива інформація тут. 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна