Лауреати конкурсу імені Ігоря Ткаченка-2017

 

09 листопада відбувся вже одинадцятий конкурс Іменного фонду Ігоря Ткаченко, який було засновано групою компаній та приватних осіб у 2006 році для підтримки студентів факультету соціальних наук і соціальних технологій НАУКМА.

 

 

Цього року на конкурсі студентських аналітичних робіт серед спеціальностей «Соціологія» та «Зв’язки з громадськістю», який компанія KANTAR TNS проводить у тісній співпраці з факультетом, свої роботи презентували дев`ять студентів. Члени конкурсної комісії, до якої входять спеціалісти компанії KANTAR TNS, а також завідувачі кафедр та викладачі факультету, відзначили, що представлені на конкурс роботи були змістовними та цікавими.

 

Цього року лауреатом конкурсу у галузі PR стала Діна Првосудович (МП МЗГ-1) за роботу «Інтернет-маркетингова стратегія інтернет-магазину ІП «Сканди Лайн Україна», а лауреатом конкурсу у галузі соціології – Станіслав Фіщук (БП-3) за роботу «Зацікавленість стилем boyfriend серед студенток НаУКМА».

 

Компанія KANTAR TNS висловила подяку Наумову Вадиму Олексійовичу, доценту кафедри зв’язків з громадськістю, психології та педагогіки, та Виноградову Олександру Геннадійовичу, доценту кафедри соціології, за активну участь у підготовці студентів до конкурсу.

 

Щиро вітаємо студентів та викладачів ФСНСТ!  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна