Круглий стіл: "ICO в Україні і світі: інвестування, залучення коштів, законодавче регулювання, тренди ринку"

15 грудня,9.30-16.00, ауд. 1-301

 

Україна на сьогодні входить до трійки світових лідерів щодо використання технології блокчейн у державному секторі та у приватному бізнесі. Питання використання криптовалют як інструменту інвестування (ICO) є актуальними для держав з економікою, що розвивається (за відсутності розвинених фондового ринку та венчурного інвестування), оскільки може забезпечити прискорений розвиток високотехнологічних секторів економіки. В той же час треба присвяти велику увагу дослідженню даного інструменту щодо відповідності його вільного використання міжнародним зобов’язанням України для ефективного використання у національній фінансовій системі.

 

 

Факультет інформатики Національного університету «Києво-Могилянська академія» разом з співорганізатором - консалтинговою компанією «Фінансова студія», проводять круглий стіл на тему «ICO в світі та Україні: інвестування, залучення коштів, законодавче регулювання, тренди ринку», в якому візьмуть участь викладачі й студенти, представники державних установ, приватного бізнесу, громадськості.

 

Основною темою обговорення круглого столу є актуальні питання застосування ICO (initial coin offering) як форми інвестування українських бізнесів та стартапів, з метою розвитку економіки України, забезпечення податкових надходжень і захисту інтересів приватних і корпоративних учасників фінансового і фондового ринків.  

Більше інформації - за посиланням.

 

Із запитаннями звертатись:

Євген Іванович Невмержицький, тел. 050 331 30 86, електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна