Ярмарок молодіжних організацій почнеться у Могилянці вже завтра

Вівторок, 13 березня, з 16:30 до 19:00, ауд. 100, 4-й корпус НаУКМА по вул. Волоській 8/5

Приєднуйся до події на Facebook

 

PLACKARD_NGO_FAIRЗапрошені учасники:

 ММГО «Європейський молодіжний парламент – Україна» – організація, що сприяє інтеграції України до Європейського Союзу шляхом виховання української молоді на демократичних цінностях, сприяє розбудові громадянського суспільства, налагодженню співпраці з європейськими неурядовими організаціями, формуванню позитивного іміджу України на міжнародній арені, обговоренню нагальних світових проблем на зустрічах (сесіях) за моделлю роботи «дорослого» Європейського Парламенту.

 

AIESEC – організація, що надає молоді можливість розвиватись як лідерам завдяки комплексному досвіду, який формується за допомогою трьох основних елементів: Досвід лідерства, Програма міжнародних стажувань AIESEC і Глобальне освітнє середовище.

 

ВМГО  «Студентська республіка» – організація, яка сприяє розвитку студентського самоврядування та активності, налагоджує ефективну співпрацю зі студентством України і світу, реалізовує міжнародну програму «Студентська республіка», яка втілюється від рівня вишу до фінального етапу (в кожному регіоні).

 

Наука при каві – унікальна студентська організація, заснована силами НаУКМА і спрямована на зняття комунікаційних бар’єрів між студентами і викладачами, професорами та іншими поважними гостями. Зустрічі проходять в рамках вибраної теми та тез доповідача(ів) і того формату, який він хоче: дискусія, лекція, тренінг, - у приємній, безтурботній атмосфері.

 

AEGEE-Kyiv - молодіжна неприбуткова організація, яка є представництвом AEGEE-Europe в Києві, найбільшої студентської організації Європи, що об’єднує активну молодь у 42 країнах Європи. Це неприбуткова організація, головна мета якої полягає в культурному обміні та європейській інтеграції, всезагальному розвитку молоді. Діяльність організації полягає в щорічній втіленні у життя проектів, конференцій, семінарів, літніх університетів             і  студентських обмінів.

 

ВМГО «Європейська молодь України» – організація, що поширює у суспільстві ідею євроатлантичної інтеграції України з метою виховання молоді в дусі європейського світогляду та північноатлантичних принципів безпеки; займається реалізацією програм, спрямованих на вирішення проблем дітей та молоді; проектами сприяння економічній та культурній інтеграції України в Європу; розвитком студентського самоврядування, відродженням та популяризацією української культурної спадщини; розвитком міжнародної співпраці з демократичними та іншими організаціями Європи та світу.

 

НСОУ «Пласт» – українська скаутська організація, що ставить за мету сприяти всебічному патріотичному вихованню та самовихованню української молоді на засадах християнської моралі. Будучи неполітичною і позаконфесійною організацією, Пласт виховує молодь як свідомих і відповідальних громадян місцевої, національної та світової спільноти, майбутніх провідників суспільства.

 

ВМГО «Демократичний Альянс» – громадська організація, основною метою діяльності якої є всебічна реалізація молодими людьми своїх законних соціальних, економічних, творчих та інших спільних інтересів, здібностей,            прав та свобод на засадах християнсько-демократичних цінностей.

 

ВМГО «Дебатна академія» – об’єднання прихильників інтелектуально-риторичної гри «Дебати». Метою діяльності організації є активізація та розвиток дебатного руху в Україні, підтримка цілеспрямованої талановитої молоді, надання їй можливості брати активну участь у становленні України як європейської, заможної, правової держави, розвиток освіти та виховання молоді відповідно до духу демократії, гуманізму, поваги до прав і свобод людини. Одним із успішних і прогресивних первинних осередків «Дебатної Академії» є Дебатний Клуб НаУКМА.

 

ВМГО «Фундація регіональних ініціатив» - об’єднання активістів із різних куточків України, яке ставить за мету зміцнювати молодіжний рух, впроваджувати освітні проекти і забезпечувати розвиток студентських та молодіжних ініціатив, активізувати участь молоді у громадському житті.

 

JCI Youthорганізація молодих лідерів, майбутніх підприємців і управлінців, що сприяє особистісному і професійному розвитку молоді й заохочує до участі у багатьох цікавих проектах.

© 2012-2023 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна