Семінар з розробки курсу академічного письма англійською мовою для аспірантів і науковців

 

12 і 13 грудня 2017 р. в Докторській школі ім. родини Юхименків пройшов семінар з розробки курсу академічного письма англійською мовою для аспірантів і науковців.

 

Група з 20 викладачів із 5 українських університетів разом із європейськими експертами вже рік працюють на цим курсом у рамках проекту DocHub (Erasmus+) «Структуризація співпраці щодо аспірантських досліджень, навчання універсальних навичок та академічного письма на регіональному рівні України».

 

 

Курс буде викладатися в усіх партнерських інституціях і його завданням є вдосконалення знання мови (рівень С1) та оволодіння стилістикою академічної англійської мови для успішного написання статей для міжнародних публікацій.

 

Аспіранти НаУКМА 1 і 2 року навчання мають нагоду взяти участь у спільному навчанні в рамках курсу "Advanced Academic Writing" за участі викладачів англійської мови з НаУКМА (Ірина Василенко й Дмитро Мазін) та Університету Тампере (Кейтлін Моор і Ганна Парвіанен).

 

У сесії беруть участь також 11 викладачів із чотирьох партнерських українських університетів: Національний університет «Львівська політехніка», Харківський національний економічний університет імені С.Кузнеця, Дніпровський національний університет імені О. Гончара, Миколаївський національний університет імені В.О.Сухомлинського.

 

Більше про проект тут і тут.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна