Високі результати студентів НаУКМА у конкурсі «Фінансовий лідер майбутнього»

 

Студенти Факультету економічних наук Національного університету "Києво-Могилянська Академія" взяли участь у міжнародному конкурсі «Фінансовий лідер майбутнього», який проводила АССА для студентів університетів та показали гарні результати!

 

У конкурсі брали участь студенти економічних спеціальностей бакалаврських та магістерських програм університетів Центральної та Східної Європи.

 

Конкурс складався з 30-хвилинного онлайнового тесту з 30 питань (питання з управлінського обліку та фінансового обліку) та проводився 21 і 25 листопада 2017 року. Основною метою конкурсу була можливість для студентів університетів перевірити свої знання у сфері фінансів. Це був хороший тест для оцінки знань студентів українських університетів в порівнянні зі студентами з 17 інших європейських країн.

За 1, 2 і 3-є місця студенти отримали чудові призи - сучасні планшети.

Особливо організаторами було відзначено студентку 3 курсу спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування" Наталію Шило та студента 4 курсу спеціальності "Економічна теорія" Романа Солтисяка, які достойно представили наш університет та показали, що знання, отримані в Національному університеті "Києво-Могилянська Академія" відповідають високим стандартам якості освіти серед університетів Центральної та Східної Європи.

 

Для отримання додаткової інформації про переможців конкурсу, будь ласка, перейдіть за посиланням.

- - - -

Асоціація Присяжних Сертифікованих Бухгалтерів - найбільша і найпоширеніша у світі міжнародна професійна асоціація, яка завоювала міцну репутацію в професійних колах за 100 років свого існування. 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна