Відзнаки для розвитку наукової активності ФЕН

 

 

Факультет економічних наук оголошує про прийом заявок на отримання відзнак від випускників Факультету

 

- для підтримки наукових публікацій та відряджень та

- на відзнаку «Спадкоємність наукової діяльності».

 

ФОНД НАУКОВИХ ПУБЛІКАЦІЙ ТА ВІДРЯДЖЕНЬ ФЕН

Фонд створений у 2017 році випускниками ФЕН Олександром Бондаренком (бп і мп фінанси, 2010), Павлом Вержбицьким (бп і мп фінанси, 2010), Олександром Ублінських (бп фінанси, 2008), Олексієм Щербатенком (бп і мп економ.теорія, 2010).

Засновники приняли рішення розвивати традицію підтримки наукової діяльності і закликають інших випускників факультету підтримати фінансово цей напрям, приєднуватись й збільшувати можливості для сучасного покоління студентів.

 

У 2018 році до проекту вжє долучились Тарас Басараб (бп і мп економ.теорія, 2010) та Олена Охрименко (дів. Яценко, бп економ.теорія, 2008).

 

Мета Фонду:

- фінансування оргвнесків на наукові публікації у міжнародних фахових виданнях,

- створення можливостей для участі з виступами студентів та викладачів ФЕН у міжнародних та національних наукових конференціях.

У 2017 році такою можливістю скористався д.е.н., професор, заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри економічної теорії Ю.М.Бажал. Цьогоріч засновники Фонду, декан Факультету та зав.кафедрами очікують, що більше могилянців-фенівців, зокрема студентів (!), зможуть представити свої досягнення на міжнародному рівні.

 

Заявки приймаються та розглядаються тричі на рік, за принципом «first come first served».

У 2018 році терміни подачі аплікацій - 12 березня, 01 травня, 01 жовтня.

 

 

 ВІДЗНАКА «СПАДКОЄМНІСТЬ НАУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ»

Відзнака заснована випускником ФЕН Олександром Бондаренком (бп і мп фінанси, 2010) з метою підтримки особистісного та професійного зростання молодих викладачів-випускників Факультету економічних наук НаУКМА, які протягом останнього навчального року проявили високу активність в науковій та громадські діяльності.

За результатами конкурсу лауреаткою відзнаки 2016-2017 н.р. стала п. Світлана Сєміколенова, к.е.н., доцент кафедри фінансів НаУКМА, випускниця ФЕН 2003 року.

Критерії визначення лауреата відзнаки:

- молодий викладач-науковець (вік – до 35 років);

- випускник ФЕН;

- активна наукова і громадська діяльність;

- наявність наукових публікацій впродовж навчального року.

 

Термін подачі аплікацій01 жовтня 2018 року.

Адміністратор відзнаки – п. Анна Ісаєнко.

Відзнаку буде вручено на Дні ФЕН-2018.

 

Могилянська спільнота щиро дякує випускникам за розвиток традиції підтримки Alma Mater, зокрема стратегічно-важливого напряму - дослідницької діяльності викладачів і студентів Факультету економічних наук.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна