Он-лайн курс «Підготовка вчителів до розвитку життєстійкості / стресостійкості у дітей в освітніх навчальних закладах» працює у відкритому доступі

 

Курс створено спеціалістами Центру психічного здоров’я та психосоціального супроводу НаУКМА за фінансової підтримки ЮНІСЕФ та Європейської Комісії в рамках проекту «Комплексна психосоціальна підтримка та допомога найуразливішим групам населення поблизу лінії зіткнення».

 

 

Курс розроблено для вчителів середніх навчальних закладів, які зацікавлені в тому, щоб отримати і застосовувати під час своїх уроків і проведення виховних годин знання щодо прояву стресу у дітей, вміти боротися зі стресом на уроках, розвивати навички створення «безпечного середовища» в класі, навчитись самостійно відновлювати свої сили, щоб запобігти емоційному та професійному вигоранню тощо.

 

Курс є доступним з 12 березня 2018 року для всіх бажаючих за умови реєстрації на навчальній платформі з дистанційного навчання НаУКМА.

У створенні курсу брали участь:

С. Богданов, О. Басенко, А. Глибовець, Т. Дарда, О. Залеська, І. Іванюк, Н. Лунченко, Ю. Панін, Н. Собянина.

 

Курс підготовлено на основі методичного посібника Підготовка вчителів до розвитку життєстійкості / стресостійкості у дітей в освітніх навчальних закладах / С. О. Богданов, А. М. Гірник, О. В. Залеська, І. В. Іванюк, В. В. Соловйова, В. А. Чернобровкіна, В. М. Чернобровкін. – К.: Пульсари, 2017 — 208 с. 

 

Відповідальна особа: Іванюк Ірина Володимирівна, тел. 0953309269, електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

© 2012-2023 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна