Оголошено переможців другого конкурсу на здобуття дослідницьких стипендій від Благодійного Фонду «Повір у себе»

 

Цього разу, на відміну від попереднього, було оголошено чотири переможці: двоє отримали річні гранти, і двоє – на шість місяців.

 

 

"Професорську" піврічну стипендію здобули Марина Ткачук (доктор, професор, Факультет гуманітарних наук) та Анатолій Бурбан (доктор, професор, Факультет природничих наук).

"Докторську стипендію" на 12 місяців присуджено Денису Більку (канд. наук, Факультет природничих наук).

Дослідницьку стипендію у категорії "Молодий дослідник" терміном на 12 місяців здобула Наталія Гусак (канд. наук, Факультет соціальних наук та соціальних технологій).

 

На ІІ-ий конкурс на здобуття дослідницьких стипендій Фонду "Повір у себе" було подано 18 аплікаційних заяв, з них на здобуття "Професорського" гранту - 5, "Докторського" - 8, гранту "Молодий дослідник" - 5.

До категорії "Молодий дослідник" було включено викладачів, які не мають ступеню кандидата наук.

Як і під час першого конкурсу, члени конкурсної комісії ознайомились з усіма проектами і виставили оцінки від 0 до 10, при цьому, можна було ставити однакову кількість балів кільком проектам. Оцінювання було анонімним. Після цього визначався сумарний бал учасника.

 

06-го березня 2018 року після обговорення результатів оцінювання конкурсна комісія визначила переможців другого конкурсу на здобуття дослідницьких грантів Фонду "Повір у себе".

Вітаємо переможців конкурсу і бажаємо їм успіхів на дослідницькій ниві!

 

- - - Нагадаємо, що вперше Благодійний Фонд «Повір у себе» підтримав талановитих науковців Могилянки, надаючи найкращим конкурсантам дослідницькі стипендії, минулого року. Тоді було запропоновано три гранти («Професорський», «Докторський» та «Молодий дослідник»), які покриватимуть річну відпустку для викладачів. Впродовж дослідницької відпустки переможці мають займатися науковою діяльністю, працювати над дисертаціями, готувати статті до міжнародних рейтингових журналах, які індексуються у наукометричних базах Web of Science Core Collection та/або Scopus та/чи інших публікацій за результатами досліджень (монографії, енциклопедії тощо), брати участь у міжнародних конференціях і, таким чином, робити свій вклад у розвиток фундаментальної науки. У грудні минулого року стипендіатами стали: Тетяна Степурко (PhD, випускниця НаУКМА, викладачка Школи охорони здоров’я), Максим Антонюк (к.б.н., факультет природничих наук) та Руслан Чорней (к.фіз.-мат.н., факультет інформатики).

Переможці першого конкурсу вже почали працювати над своїми дослідженнями.

 

Дякуємо стратегічному партнеру Могилянки Благодійному Фонду «Повір у себе» за підтримку Академії та сприяння у розбудові фундаментальної науки в Україні.  

© 2012-2023 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна