Зустріч з Богданом Гаврилишиним у НаУКМА

Тема зустрічі 22 березня - «Політико-економічні перспективи України 2020. Роль молоді»

Лекція відбудеться 22 березня (четвер), з 16.30 до 18.00, місце зустрічі буде повідомлено зареєстрованим учасникам.

Ліберально-економічний клуб Національного університету «Києво-Могилянська Академія» запрошує на відкриту лекцію із почесним професором Могилянки, дійсним членом Римського Клубу, членом Ради Світової Академії мистецтва та науки, Швейцарського форуму з міжнародної політики - Богданом Гаврилишиним.

Він очолює Наглядову раду Міжнародного інституту менеджменту (МІМ-Київ), є автором понад 100 статей на тему менеджменту. Одна з його книг – «Дороговкази в майбутнє – до найбільш ефективних суспільств» - набула світового визнання і перекладена вісьмома мовами.

На зустрічі він розповість про своє бачення перспектив для України протягом наступного десятиліття і про участь молоді в політично-економічному розвитку нашої держави, а також буде можливість задати питання Богдану Дмитровичу особисто. На зустріч запрошується свідома і активна молодь, якій не байдужий завтрашній день для нашої держави. Окрім того, організатори заохочують Вас до дискусії із Богданом Дмитровичем. Ви можете розказати про своє бачення політико-економічних перспектив України в 2020 році (наприклад, які галузі економіки найкраще розвивати або яким чином на Ваш погляд найефективніше можна побороти корупцію в Україні), а Богдан Гаврилишин висловить свою точку зору щодо Ваших ідей.

Реєстрація є обов’язковою. Зареєструватися можна тут або на сайті до 21 березня, 21.00.

Коротку біографію Богдана Гаврилишина можна прочитати на сайті.

З будь-яких питань щодо даного заходу звертайтеся до Сергія Молчанова, 093-267-40-98.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна