Оголошено конкурс на Премію ім. Миколи Кравця

 

 

До уваги випускників магістерських програм 2018 року 

 

 

 

Оголошено конкурс на Премію імені Миколи Кравця «За практичний внесок у справу розбудови України» (у галузі наукової, громадської діяльності та підприємництва).

Претендентом може бути кожний студент 2-го року навчання магістерської програми НаУКМА, чия робота у галузі наукової, громадської діяльності або підприємництва є визнаним практичним внеском у розбудову України.

 

Пакет документів претендент особисто має передати до 29 травня 2018 р. секретарю Преміального комітету п. Наталії Бондаренко, к. 4-103, а саме:

1. автореферат наукової/дослідницької роботи, або інші офіційні матеріали, що підтверджують досягнення претендента у сфері наукової, громадської або підприємницької діяльності у друкованому та електронному вигляді (5-8стор). ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. );

2. дві зовнішні рецензії-відгуки щодо заявленої на конкурс роботи претендента;

3. CV (резюме) претендента;

4. витяг з протоколу від факультету/кафедри/громадській організації НаУКМА про рекомендацію до участі в конкурсі, або заява самого претендента (студента-випускника магістеріуму (спеціаліста) НаУКМА);

5. академічна довідка про результати навчання претендента протягом 5-6 років.

 

На засіданні Преміального комітету, який відбудеться після захисту кваліфікаційних робіт, заслуховуються виступи (до 10 хв.) кожного з претендентів, які особисто доповідають про свої досягнення.

 

Переможець оголошується на церемонії Конвокації.

 

По інформацію звертатися:

до заступників деканів факультетів та секретаря Преміального комітету п. Наталії Бондаренко (каб. 4-103, тел. 463-7113; вн. 417; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Історія Премії ім. Миколи Кравця:

Премію засновано на особисті кошти Миколою Михайловичем Кравцем (30.04.1933-17.08.2004), українським підприємцем - головою правління ТОВ “Київгума”, меценатом, першим Президентом Довірчої ради відродженої Могилянки (1992-2004 рр.) та Почесним доктором НаУКМА.

Премію встановлено у рік першого випуску бакалаврів у відродженій Києво-Могилянській Академії (1995 р.), на весь час існування Національного університету «Києво-Могилянська академія». Імена лауреатів премії розміщують на почесній стіні Премії ім. Миколи Кравця у 1-му корпусі НаУКМА, навпроти стіни Почесних професорів і докторів НаУКМА. Після смерті Миколи Михайловича у 2004 році, його учень та наступник, генеральний директор ТОВ «Київгума», Андрій Юрійович Острогруд прийняв рішення продовжувати справу М.М.Кравця з підтримки талановитих студентів, які працюють та прагнуть й надалі працювати на розбудову, розвиток України. Щороку преміальна комісія за участі представника засновника визначає лауреата і грошова премія вручається на головному святі Академії - «Конвокації», церемонії вручення дипломів випускникам.

 

В останні три роки лауреатами Премії ім. Микола Кравця стали:

2017 – Оксана Лебедівна (філологія. теорія, історія української мови та компаративістика) за роботу:«Праслов’янські і-дифтонги в історії формування давньоукраїнського вокалізму»

2016 – Коцюда Cофія (хімія) за роботу: «Синтез аміновмісних кремнеземних мікросфер для медичного застосування»;

2015 – Кирієнко Анастасія (біологія) за роботу: «Поліморфізм за генами GLU та GLI у інтрогресивних ліній м’якої пшениці, стабільних за ознаками морфології колоса». 

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна