Конкурс «Кращий викладач ФПрН», «Кращий викладач кафедри англійської мови» 2018 року

 

Дорогі викладачі!

 

Дорогі декани та завідувачі кафедрами!

Триває конкурс «Кращий викладач Факультету природничих наук», «Кращий викладач кафедри англійської мови» на премії від випускника Тараса Лукачука!

Подавайтеся самі та номінуйте колег!

 

Як взяти участь:

- висунення кандидатури викладача студентами

- самовисунення (лист-заявка із зазначенням дисциплін(и)/триместру + СV)

- номінація від кафедри чи колег (лист-заявка із зазначенням ПІБ кандидата, дисципліни, триместру викладання)

 

Заявки надсилати до 01 червня до відділу стратегічного розвитку Олені Власюк на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Визначення переможця: за результатами анонімного оцінювання студентами – 80%, за результатами наукової та методичної роботи – 20%.

 

Переможців визначить конкурсна комісія в липні-серпні.

Участь в конкурсі можуть взяти викладачі, які викладають в поточному році, як штатні, так і сумісники, а також в поточному і попередньому навчальному році не мав(ла) дисциплінарних стягнень за порушення трудової дисципліни і корпоративної етики.

Також важливою умовою участі викладачів у фінальному етапі конкурсу є присутність нормального розподілу рейтингових балів в оцінюванні студентів (наприклад, не тільки відмінні оцінки).

Дані надаються ІКЦ з «ОПТІМИ».

 

Засновник премії: Тарас Лукачук – випускник НаУКМА, факультету суспільних наук 1997 року. Засновник відзнаки «Найкращий викладач-наставник» ФЕН. З 2015 року президент регіону EEMEA, компанії Jacobs Douwe Egberts (JDE), яку було утворено в результаті об’єднання кавових активів Mondelez International та D.E Master Blenders 1753 B.V. В 2011-2015 рр. – віце-президент та територіальний директор Mondelez International (до 2014 року Крафт Фудз) в Україні та на Нових Ринках Східної Європи й Центральної Азії.

З грудня 1999 року виконував обов’язки директора відділу збуту «Крафт Фудз». Запроваджена ним в цей час нова структура прямої дистрибуції вважається «золотим стандартом» функції й дотепер. До лав «Крафт Фудз Україна» Тарас приєднався у 1995 році.

Тарас Лукачук – неодноразовий номінант численних рейтингів, серед яких «ТОП-100 найкращих менеджерів України» та «Найкращі керівники українського бізнесу». Тараса було визнано найкращим серед керівників компаній-виробників кондитерських виробів.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна