Оголошено конкурс на грант Олексія Цебра «Мультиплікатор добра-2018»

У 2013 році випускник ФЕН Олексій Цебро (економічна теорія, 2000) заснував грант «Мультиплікатор добра» у 2013 р. З того часу традиційно щороку ім’я переможця оголошується у День Конвокації НаУКМА, на загальноуніверситетській церемонії.

 

Грант надається на конкурсних засадах могилянцю, який сам множить добро та надихає інших також творити добро.

 

Якщо Ви знаєте таку людину - викладача, співробітника або студента Могилянки, котра своїми справами допомагає та надихає інших - повідомте про це засновнику гранту до 20го червня 2017 ц. р. Для цього, будь ласка, заповніть форму.

 

Необхідна інформація:

1. Прізвище, ім’я і, по можливості, по батькові.

2. Статус в могилянській спільноті: для співробітників – посада і підрозділ, для студента – факультет, спеціальність, курс.

3. Аргументуйте Вашу пропозицію і наведіть приклад.

 

Олексій Цебро також є засновником гранту «Мультиплікатор щастя», проектів: «Могилянські рукотвори» - виставка рукотворів, які створили могилянці і які роблять власника та всіх оточуючих щасливими і яка відбудеться у Музеї НаУКМА з 2 по 29 червня 2017р.; «Творчі могилянчики» - виставка робіт дітей могилянців, що відбувається щорічно восени; Аерошколи при Асоціації випускників НаУКМА. Олексій – благодійник м багатьох проектів НаУКМА та постійний учасник благодійних вечорів Академії.

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна