Перша конференція НаУКМА з викладацької майстерності

26 червня, 9:00-17:00, КМЦ НаУКМА

 

Запрошуємо викладачів НаУКМА та всіх охочих могилянців взяти участь у першій професійній конференції викладачів НаУКМА «Розкриваємо викладацьку майстерність Могилянки».

 

Закінчення навчального року - це чи не найкраща нагода для обміну досвідом та інноваціями, осмислення того, що відбулося у вашій викладацькій практиці за рік, та неформального спілкування з колегами. На цьогорічній конференції ми раді представити вам досвід викладачів, які завдяки своїй участі у внутрішньоакадемічних програмах професійного розвитку - школі «Профі+» та Школі професійного розвитку для викладачів НаУКМА, по-новому поглянули на свій викладацький досвід, познайомимо вас з останніми трендами у технологіях викладання та навчання, почуємо про погляд студентів на освіту в Могилянці, розповімо що і як буде робити університет для того, щоб викладачі та студенти досягали успіху. 

 

Ініціатори конференції - команди та учасники проектів «Профі+» та Школи професійного розвитку викладачів НаУКМА, Докторська школа Юхименків та Центр забезпечення якості освіти: Валерія Казадарова, Наталя Шумкова, Наталя Старинська, Тетяна Антонюк, Людмила Криворучка, Наталія Іванова, Дмитро Мазін.

 

Ми об’єднали свої зусиллля для того, щоб створити постійну фахову платформу для обговорення того, що хвилює і надихає викладачів Могилянки і як ми всі разом можемо зробити Академію місцем, яке приносить задоволення від навчання та викладання.

 

Приєднуйтеся до діалогу!

Запрошуємо ознайомитись з програмою конференції та зареєструватися до 20 червня.

 

Більше - на сайті Конференції в Office 365

 

Адреса: вул. Іллінська, 9, 3 поверх (фойє)  

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна