Фінальне засідання комісії конкурсу студентських наукових проектів

 

29 травня 2018 року відбулося фінальне засідання комісії конкурсу студентських наукових проектів від Корпорації «Артеріум» для студентів факультету природничих наук (ФПрН).

 

 

На цьому засіданні переможці конкурсу прозвітували про виконання своїх наукових проектів:

Дар’я Яринка – про проект «Розробка сенсорних систем на основі біоміметиків для визначення зеараленону» (студентку 2 курсу МП «Молекулярна біологія»),

Іван Польовий - про проект «Особливості складу та структури клітинної мембрани клітин в апоптозі» (студента 2 курсу МП «Лабораторна діагностика біологічних систем»),

Олександр Нікулін – про проект «Синтез функціоналізованих наночастинок магнетиту та нанополімерів на їх основі» (студента 1 курсу МП «Хімія»).

 

Студенти доповіли про результати своїх досліджень та відповіли на запитання конкурсної комісії.

Члени конкурсної комісії одноголосно схвалили виконані проекти. Анна Єгорова, керівник Корпоративного університету Корпорації «Артеріум», член конкурсної комісії, відзначила високий рівень виконання студентських наукових проектів. Вона відмітила мотивацію студентів та рівень подачі інформації.

 

Конкурс наукових проектів студентів ФПрН – це один з напрямів партнерства Корпорації «Артеріум» з НаУКМА, який стимулює наукову діяльність наших студентів.

 

Ми щиро вдячні Корпорації "Артеріум" і запрошуємо інші компанії долучитися до кола партнерів НаУКМА. Така співпраця університету та бізнесу дозволяє ще на стадії навчання виявити талановитих молодих науковців й сприяти розвитку наукового потенціалу нашої країни.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна