Благодійний аукціон на підтримку студента Ярослава Спічека

05 жовтня, о 17:00, КМЦ НАУКМА

 

Від того, чи зможемо ми разом зібрати понад 135 000 USD на операцію з трансплантації легень, залежить життя Ярослава.

 

 

Його історія, розказани ним самим, є за посиланням.

 А у двох папках "Альбоми" - роботи бабусі Ярослава, художниці і дизайнерки Ніни Василівни Белан, яка надала свої твори на благодійний аукціон. Ознайомитися з виставкою перед аукціоном можна наживо (вівторок, середа, четвер, з 18 до 20 год.) або віртуально (фото робіт у папці "Альбом" супроводжено даними про розмір, техніку, обрамлення, зазначено ціну).

 

Правила аукціону:

- онлайн-аукціон розпочинається у вівторок, 2 жовтня і триває до 15 год. п'ятниці, 5 жовтня;

- усі зроблені на той момент ставки буде враховано у тихому аукціоні, що відбудеться у п'ятницю, 5 жовтня, з 17 до 20 год. у приміщенні Культурно-мистецького центру НаУКМА;

- усі зроблені на тихому аукціоні ставки буде враховано у подальшому онлайн-аукціоні (придбані лоти буде знято з торгів).

"Крок" ставок: для робіт вартістю до 1000 грн. - 50 грн.; понад 1000 грн. - 100 грн.

 

Ставки у онлайн-аукціоні робляться через коментар під відповідним лотом. Тихий аукціон наживо: учасники реєструються на місці, отримують номер, оглядають виставку, роблять свій вибір і повідомляють свої пропозицїї ціни присутнім у залі асистентам. Виграє той/та, хто запропонує найвищу ціну.

Аукціон буде завершено після підтвердження надходження коштів на рахунок.

 

Важливо: Києво-Могилянська академія надає виключно технічну та інформаційну підтримку - усі кошти від продажу живопису мають бути переказані безпосередньо на рахунок родини Ярослава.

Картка Приватбанку 4149 6293 1041 2036

Отримувач: Спічек Юлія Вікторівна (мати).

Тел. (067) 723 83 89

 

Подія на фб

 

Запрошуємо могилянську спільноту, наших випускників і численних друзів долучитися до порятунку життя нашого молодого колеги!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна