Шостий Благодійний вечір на підтримку Києво-Могилянської академії

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 жовтня 2018 року відбувся шостий Благодійний вечір на підтримку Києво-Могилянської академії, який дав старт фандрейзинговій кампанії по створенню стипендіальних фондів для студентів, викладачів та програм професійного розвитку.

На сьогодні гості вечора задекларували суму підтримки у розмірі 4,5 млн грн.

 

Родина Оксани Маркарової та Данила Волинця, Jacobs Douwe Egberts Україна (Якобз Дау Егбертс Україна), Києво-Могилянська бізнес-школа, PIN Production стали партнерами заходу. 

Благодійний вечір є однією зважливих подій у житті Академії, що дозволяє зібрати друзів та партнерів університету, об’єднати їх навколо реалізації своїх стратегічних завдань. Більше 250 осіб завітали на подію: представники дипломатичного корпусу, уряду, бізнесу, освіти і культури, випускники та прихильники НаУКМА. 

 

Почесними спікерами події стали Гаррі Джейкобс та Іван Малкович.Гаррі Джейкобс, Головний виконавчий директор Всесвітньої академії мистецтв та науки, зазначив: "Освіта є каталізатором соціального прогресу. Саме тому  Україні  потрібен  новий  тип  освіти, яка орієнтована на особистість". Іван  Малкович, поет, видавець, лауреат  Національної  премії  України  ім. Т. Шевченка, нагадав про важливість збереження  українського слова і подякував гостям за те,  що  підтримуючи  Академію,  вони  роблять  важливий  внесок  у  розвиток  держави  та  сприяють  її  гідному  представленню  на  світовій  арені.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Президент НаУКМА Андрій Мелешевич підтримав цю думку та наголосив на повсякчасній прихильності благодійників до Академії, адже разом нам вдається реалізовувати проекти, від яких залежить не тільки майбутнє університету, а і країни.

Родзинкою події став благодійний аукціон творів мистецтва, колекційних предметівта сертифікатів на послуги, наданих партнерами Академії. 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Святкову атмосферу вечора створили вокальна формація «Піккардійська терція» та Two Violins. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, метою минулорічного благодійного вечора була підтримка стратегічного проекту НаУКМА «Цифровий університет». Це дало можливість завершити другий етап цифрової трансформації Академіїта перейти до розробки електронних навчальних й адміністративних сервісів.

 

До 1 вересня 2019 року у рамках оголошеної фандрейзингової кампанії Могилянка має на меті зібрати кошти на формування 44 стипендій для студентів і десяти для викладачів, а також для чотирьох програм професійного розвитку викладачів.

 

"Україна, з її потужним людським потенціалом, ресурсами, історією, духовною величчю, посяде належне їй місце на цивілізаційній карті світу. Це завдання потребує людей, здатних критично і творчо мислити, людей свободи й відповідальності, людей, відкритих до всього світу і глибинно закорінених у рідному ґрунті. Сучасна Могилянка виховує таких людей. Підтримаймо її!" - зазначив Почесний президент НаУКМА В’ячеслав Брюховецький.

 

Фоторепортаж із події - за посиланням.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна