Благодійний Геловін у Могилянці

 

У стінах Києво-Могилянської академії відбулася тематична вечірка з нагоди Геловіну.

 

 

Студентські організації «ТА Могилянка», «Спудейське Братство», «Радіо Квіт», «KMA's Ґіклаб», «KMA gift shop» та Студентська Колегія об’єднали свої сили та творчість на проведення цієї події з метою збору коштів для студента нашого університету - Ярослава Спічека, який потребує допомоги у боротьбі з тяжкою хворобою.

 

Приміщення у культурно-мистецькому центрі, де відбувалася вечірка, було задекоровано у традиційно моторошному стилі Геловіну. Тож гості нашого заходу мали змогу повністю поринути в атмосферу свята, а також, взяти участь у конкурсі "Найкращий костюм", пограти у настільні ігри, виконати цікаві завдання від студентських організацій, скуштувати смачні частування, потанцювати, зробити фото на згадку в спеціальній фотозоні. На підготовку вечору було витрачено багато енергії, втілено чимало креативних ідей. Але, найголовніше - спільними зусиллями студентам вдалося зібрати 6300 гривень задля порятунку Ярослава Спічека.

 

Києво-Могилянська спільнота надихає змінювати цей світ на краще!

 

Нагадаємо, студент Ярослав Спічек потребує нашої допомоги і для його порятунку необхідно зібрати понад 135 000 USD на операцію з трансплантації легень.

Важливо: Києво-Могилянська академія надає виключно технічну та інформаційну підтримку - усі кошти мають бути переказані безпосередньо на рахунок родини Ярослава.

Картка Приватбанку 4149 6293 1041 2036

Отримувач: Спічек Юлія Вікторівна (мати).

Тел. (067) 723 83 89

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна