Випускниця Могилянки Оксана Маркарова призначена на посаду Міністра фінансів України

Оксану Маркарову, випускницю Академії (екологія, 1997, 1999) та заступницю голови Наглядової ради НаУКМА, рішенням Верховної Ради призначено на посаду Міністра фінансів України. За її кандидатуру проголосували 242 народні депутати. Попередні півроку, з червня 2018 року, пані Оксана виконувала обов‘язки очільниці цього міністерства.

 

 

Отримавши ступінь магістра екології Києво-Могилянської академії, Маркарова продовжила навчання в університеті Індіани, США, де здобула ступінь магістра в галузі публічних фінансів і торгівлі. Отримала там відзнаку за відмінні успіхи в навчанні та спеціальну нагороду як найкращий іноземний студент. 

 

Уся спільнота Могилянки щиро вітає пані Оксану із високим призначенням, пишається нею й обіцяє свою підтримку та допомогу в усіх починаннях, спрямованих на реформування країни. Ми переконані, що це призначення – підтвердження високого професіоналізму пані Оксани та її лідерського потенціалу.

 

Нагадаємо, в українському уряді сьогодні працюють троє випускників Могилянки. Ще понад 50 її вихованців впроваджують реформи на найвищих щаблях державної влади України.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оксана Маркарова виступає на Посвяті у студенти НаУКМА, 31 серпня 2018 р. Фото: Б. Ковалів

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна