Троє студентів НаУКМА отримали відзнаки Подільської РДА

 

Дар’ї Діденко (БП-2, «Філологія», германські мови та літератури»), Вадиму Чібрікову (МП-1, «Хімія») та Наталії Степановій (БП-3, «Соціальна робота») на апаратній нараді перший заступник голови Микола Дубовик вручив грамоти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

 

 

Нагороди вручають із метою підтримування обдарованої та талановитої молоді, стимулювання розвитку наукового та творчого потенціалу, відзначення кращих студентів. Так, Дар’я Діденко є активною учасницею студентського самоврядування, проектний менеджер «Спудейського братства», бере участь у студентських конкурсах та олімпіадах, демонструє високу академічну успішність.

 

Студент Вадим Чібріков чимало часу приділяє не лише навчанню, але й підвищенням практичної кваліфікації та наукової компетенції: стажування в науково-виробничому підприємстві «Укргеосинтез» на посаді працівника лабораторії, участь у Студентському турнірі природничо- наукових дисциплін у Мінську, член локального організаційного комітету україно-польської конференції «Мембранні та сорбційні процеси і технології». Також Вадим Чібіков є в складі групи науковців, що подали заявку на реєстрацію патенту на винахід – метод виробництва харчових спорів із соку цукрового сорго.

 

Студентка Наталі Степанова активна волонтерка. Ще на другому курсі була волонтеркою геронтології, де проводила бесіди з людьми похилого віку. За результатами цієї практики, створила соціальний ролик. Пройшла тренінг Y2Y learning Friday проводила його для студентів інших ВНЗ Києва, у рамках реалізації спільного проекту ПРООН/МОЗ/ВООЗ. Наталія 5 років була волонтером у літньому інклюзивному таборі для дітей ГО «Відчуй», була куратором інклюзивної зони на «Арсеналі ідей» та є куратором групи з України на Міжнародному проекті «Діджитал майстерня» для людей із порушенням слуху, що відбудеться в Польщі.

 

Вітаємо могилянців та бажаємо нових звершень!

 

Дякуємо Подільській РДА за сприяння розвитку талановитої молоді!  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна