Могилянський проект - у ТОП-100 кращих соціальних проектів країни

 

Соціальний проект команди Enactus Naukma «Школа простих речей» увійшов до списку ТОП-100, за результатами премії у галузі соціальних проектів Social Project Awards 2018. Нагородження переможців відбулося 8 грудня в Одесі. Головною метою премії у сфері соціальних інновацій є популяризація соціальних проектів і талановитих громадських діячів, що формують майбутнє країни.

 

 

Фотопроект «Школа простих речей»  має на меті подолати розрив між поколіннями і створити умови для соціалізації людей зрілого віку, шляхом проведення спеціалізованих воркшопів та навчальних тренінгів, де людей зрілого віку навчатимуть їх нетворкінгу та ефективній комунікації. У рамках соціального проекту учасники проводять зустрічі людей золотого віку, практичні та навчальні сесії, де молодь та старше покоління обмінюються корисними навичками та досвідом. На даний момент Школа проводить цікаві майстер-класи, кіноперегляди та обговорення.

 

«Погодьтеся, кожній людині, незалежно від віку, необхідно відчувати свою важливість в соціумі, – зауважують організатори проекту. – Наша ініціатива турбується саме про це. Ми дякуємо кожному члену команди проекту за те, що робите цей світ ближчим та доступнішим для людей, які дійсно цього потребують! Ми дуже пишаємось тим, що робота команди «Enactus NAUKMA» високо оцінена експертами, що безумовно надихає нас надалі змінювати Україну та світ на краще».

 

На даний момент команда «Enactus NAUKMA»  реалізує такі успішні проекти як RE:bahn – виробництво стильних крафтових виробів із банерної тканини; КітПес – ідея створення кафе з безпритульними тваринами, для їх соціалізації, де відвідувачі зможуть насолоджуватися кавою з тістечками в компанії тваринок та матимуть можливість забрати тваринку, яку вподобають до себе додому та Школа простих речей. 

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна