Людмилу Кострову обрано Головою Вченої Ради Могилянки

 

 

Людмила Іванівна Кострова, кандидат хімічних наук, керівниця навчально-наукового центру НаУКМА, доцентка кафедри хімії факультету природничих наук, була обрана Головою вченої Ради нашого університету. Це рішення Вчена Рада Могилянки затвердила на своєму засіданні 31 січня 2019 року.  

 

Пані Кострова закінчила КНУ ім. Шевченка (хімічний факультет) та аспірантуру Інституту проблем матеріалознавства НАН України. У Могилянці працює з 1996 року, майже з часу відродження Києво-Могилянської академії. За її активної участі, зокрема, в університеті розроблялася та впроваджувалася концепція дослідницького університету, реформувалася аспірантура і впроваджувалися інноваційні структуровані докторські (PhD) програми в Докторській школі НаУКМА, що, своєю чергою, стало зразком для створення подібних програм у вишах всієї України.

 

Людмила Іванівна – автор 34 статтей у наукових журналах, з яких 16 входять до наукометричної бази Scopus, має два авторські свідоцтва. Стажувалась в George Mason University (США) в рамках програми IREX, де вивчала досвід адміністрування наукових досліджень.

 

Вся спільнота Могилянки щиро вітає нашу колегу з обранням і бажає натхнення у розбудові нашого університету як потужного наукового центру!

 

Нагадуємо, попередній Голова Вченої ради НаУКМА Сергій Квіт нещодавно був обраний керівником Національного агенства із забезпечення якості вищої освіти. 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна